Janneke Meijers

Aliveness// Rewilder & Breathe

IJsbad Training

Weg met de winterdip! Wij mensen zijn cyclische wezens, wat betekend dat het gezond en belangrijk voor onze vitaliteit is om alle seizoenen te doorlopen in plaats te overwinteren in Azië. Met de ijsbad training leer je hoe je de kou omarmt en kan transformeren als jouw favoriete seizoen. Voor je het weet sta je mid februari vol overgave in je blote bast te ademen in de tuin en schreeuw je uit: Jeeehaaaa ik leef!

Ervaar jouw innerlijke kracht

Leer hoe je bij het ongemak en de stressprikkel van de kou aanwezig kan blijven en zelfs kan ontspannen. De training is in een ontwapenende, veilige bedding, met een kleine groep deelnemers. Je wordt één op één gecoacht naar en tijdens het ijsbad.

Door de adem technieken in combinatie met de kou komt er een enorme levensenergie vrij in jouw lijf.  Je leert wat het effect van een actieve ademsessie heeft op jouw natuurlijke staat van zijn. En dat je deze kan sturen door de kracht van je eigen ademhaling.

Mindset & focus

Je leert dicht bij jezelf te blijven en te vertrouwen op jouw ademhaling. Zo ontwikkel je een mindset die jouw hoofd niet alleen cool houdt in het ijsbad, maar die jou thuis ook zal ondersteunen om gefocust en kalm te blijven in chaotische of stressvolle momenten. Hierdoor train je jouw persoonlijk leiderschap en ontwikkel je de mogelijkheid om uit het drama te stappen en regie te pakken over welke versie jij wil zijn als het even lastig wordt.

Immuunsysteem

Het is wetenschappelijk bewezen dat trainen met de kou je immuunsysteem een boost geeft. Hierdoor ben je minder vatbaar voor virussen en wordt je minder snel ziek. Door verbinding met jouw lijf via de actieve ademsessie én met de natuur via het koude water maak je gelukshormonen aan en voel je hoe krachtig je bent.

Wil jij..

R

Je aanwezig voelen in je lijf

R

Gelukshormonen aanmaken

R

Meer energie hebben

R

De kou omarmen en integreren in jouw leven.

R

Mentaal sterker worden

R

Je weerstand verhogen

Wanneer
Vanaf September

Tijd
Onbekend

Waar
Onbekend

Kosten
€65