Janneke Meijers

Aliveness// Rewilder & Breathe

Bosbeleving & Primal Play

“Levendigheid is zijn met wat er is. Ook als dit frustratie of angst is. Door ons meer te verbinden met de natuur, die niets afwijst, leren we alle delen van onszelf te zien als natuurlijk. Zo komen we weer meer in heelheid, waardoor we voller in onze levendigheid kunnen stappen.”

Ontwaak jouw nieuwsgierige, speelse, wilde essentie.

Via een intieme bosbeleving, waar je letterlijk met je lijf door de aarde rolt, leer je opnieuw te communiceren met de natuur. Je instinct wordt uitgedaagd en aangewakkerd, en laat je het speelse, nieuwsgierige kind in jou weer buitenspelen. 

“Gooi je schoenen uit en trek de natuur in.”

Primal Play

Met de bosbeleving wordt je uitgenodigd te spelen in de vorm van Primal Play. We creëren in het bladerdek een speelveld waar je met een willekeurige deelnemer gaat ontdekken wat er levendig is tussen jullie. Door impulsen te volgen en de natuur als je speelveld te omarmen, verbind je nog meer met jouw levendige, dierlijke zelf.

Hoe kan jij je grenzen verkennen in connectie met de ander? De interactie kan wild en speels zijn of juist stil en in overgave. In deze co-creatieve interactie maak contact met je impulsen en leer je weer te spelen. Het is een rauwe manier om met het bos, jezelf en de ander te verbinden.

De bosbeleving leerde mij weer spelen als een kind. De eerbied en aandacht die ik terugvond door op mijn blote voeten, alleen, het bos in te trekken heeft mij wezenlijk veranderd.

Egbert

Mini quest & vuur cirkel

Tijdens ons avontuur in het bos trek je er ook een moment alleen op uit. Om stil tegen een boom te zitten en de natuur met je te laten spreken. Na enige tijd wordt je via een drum naar het vuur geroepen en volg je het geluid terug naar jouw tribe.

Hier wordt gedeeld zonder maskers. Hier verbinden we via de warme en transformerende vlammen. Hier leren we gezien en gehoord te worden en van elkaar te leren. Als afronding van deze sessie maken we samen een kampvuur, drinken we bos thee en houden we hart openende deelronde, voor nog een extra verdiepende laag in het samen zijn.

Wanneer
Deze herfst

Tijd
Onbekend

Waar
Onbekend

Kosten
€35