Janneke Meijers

Aliveness// Rewilder & Breathe

Activeer jouw levenskracht

Om te kunnen voelen willen je graag hard werken, ergens tegen vechten, voordat de tranen of de overgave komt. Of je voelt je vaak futloos, uitgecheckt, niet helemaal aanwezig en heb het gevoel dat er meer in je zit dan dat er uit komt. Je hebt in beide gevallen behoefte jouw innerlijke vuur aan te wakkeren. Om weerstand om te zetten in kracht.

Verbinden met je lijf

Je diepere emoties verberg je vaak achter een masker. De eeuwige pleaser, de grappenmaker, de zorger, de perfecte carrière maker. Vaak voelen we weerstand om helemaal aanwezig te zijn in ons lijf, met alle gevoelens die daarbij horen. Omdat dit nu eenmaal is hoe we leren om te gaan met onze emotionele gesteldheid, in disconnectie met ons lijf. Door het activeren van jouw levenskracht in deze workshop voel je je aanwezig, opgeruimd, helder, in contact met je gevoel. Het brengt je levensvreugde en vervulling.

Via hard werken naar overgave

In deze workshop ga je bewust weerstand opzoeken en opwekken. Door in een drietal fysiek contact te maken en tegendruk te krijgen vanuit je armen, wordt je levenskracht geactiveerd. Terwijl je even heel hard aan het werk gezet wordt en je daarbij blijft ademen en geluid maken, activeer en voel je waar jouw levensenergie start.

Na de korte maar intense sessie merk je dat het veel makkelijker is om jezelf toe te staan echt te voelen. Je arriveert in een staat van overgave, waar de helende energie door je heen stroomt en je in zachtheid worden ontvangen. Je leert je woede en alle gevoelens die daar om heen zitten beter te kunnen integreren.

De woede workshop heeft het meest indruk gemaakt en is nog best wel blijven nawerken doorheen de week. Ik ga verder met de ademsessies, want dat is voor mij zeker een nieuw ontdekte manier om naar mijn lijf te zakken en daar echt een grote rust te vinden en veel pijnen weg te laten vloeien. Wat heel fijn was in het algemeen was de begeleiding en hoe je voor mij aanwezig was tijdens deze workshop (in de zin van dat de pijn er mocht zijn) heeft me ook erg geraakt, in de positieve zin!

Kassanra Driessen –

Na de workshop zal je

R

Je boosheid omzetten naar levenskracht.

R

Beter om kunnen gaan met jouw emoties.

R

Inzicht krijgen in jouw emoties en patronen.

R

Je lichter voelen en meer vrijheid ervaren.

R

Meer verbinding hebben met je lijf en je gevoelswereld.

Deze workshop is actief, fysiek en vrij intensief. Tijdens de workshop zal worden afgestemd op jouw eventuele fysieke beperkingen zodat iedere deelnemer op een veilige wijze kan participeren.

Wanneer
Vanaf Septemeber

Tijd
Onbekend

Waar
Onbekend

Kosten
€35